Σίγουρα είναι δουλειά. Αλλά όταν συμμετέχεις απο κοντά σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως ο γάμος καταλήγεις να έχεις έντονα συναισθήματα γι αυτό που διαδραματίζεται δίπλα σου. Και αυτό πολλαπλασιάζεται όταν μεταξύ του ζευγάριού και του φωτογράφου υπάρχει χημεία. Κάτι το οποίο θα έλεγα πως πρέπει να προσέχουν όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Ο φωτογράφος καλό θα είναι να είναι ένα άτομο με τον οποίο το ζευγάρι θα νιώθει άνετα.

Ο γάμος του Νίκου και της Βαλεντίνας ήταν πολύ ιδιαίτερος. Ήταν χειμώνας αλλά η μέρα θύμιζε άνοιξη. Όλα ήταν τόσο απλά και τόσο όμορφα. Καμία υπερβολή πουθενά. Η Βαλεντίνα – η οποία μόνη της είχε σχεδιάσει το νυφικό της – βάφτηκε και ετοιμάστηκε χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Και το αποτέλεσμα παραπάνω απο εντυπωσιακό. Τόσο απλή και τόσο αριστοκρατική. Ο Νικος και η Βαλεντίνα ετοιμάστηκαν στο ίδιο σπίτι με τον κόσμο τους να πηγαινοέρχεται απο τον έναν στον άλλον. Η Βαλεντίνα ήταν έτοιμη αρκετά νωρίς με αποτέλεσμα να αφιερώσουμε χρόνο στη φωτογράφιση και να έχουμε κάποιες πολύ όμορφες εικόνες. Μια συμβουλή που θα δίναμε σε όλες τις νύφες, μιας και αυτές οι φωτογραφίες είναι πάντα ξεχωριστές.

Ο γάμος έγινε στον Αγ. Κωνσταντίνο και μετά η φωτογράφιση τους στο Poseidon Palace αφού το κρύο δεν επέτρεπε εξωτερική φωτογράφιση.Ακολούθησε δεξίωση που έγινε στο σπίτι της οικογένειας του Νίκου κάτι που έκανε το γάμο τους ακόμα πιο ξεχωριστό. Όλα ήταν υπέροχα αλλα το πιο υπέροχο απ όλα ήταν η αγάπη αυτού του ζευγαριού..

Αφηστε το σχόλιό σας..