Το αγαπημένο της χρώμα το μπλε. Η αγαπημένη του εποχή ο χειμώνας με τα χιονισμένα του τοπία.

Ο Μανώλης και η Αναστασία παντρεύτηκαν την πιο κρύα μέρα του φετινού χειμώνα. Τη μοναδική μέρα που χίονισε στην πόλη μας. Mία αξέχαστη μέρα, ένας ονειρεμένος γάμος. Ένα πανέμορφο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Απο αυτά τα ζευγάρια που μόνο που κοιτάζονται πλημμυρίζουν απο χαρά.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Παντοκράτορα. Aκολούθησε δεξίωση στο Porto Rio σε μια μαγική ατμόσφαιρα κάτω από το φως των κεριών. Το χρώμα του γάμου δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το μπλε. Δε θα ξεχάσουμε τα μπλε τριαντάφυλλα της νυφικής ανθοδέσμης, τη λαμπερή μπομπονιέρα swarovski με τις μπλε λεπτομέρειες και το δαχτυλίδι της Αναστασίας με το μπλε διαμάντι. Τις διακοσμητικές λεπτομέρειες, το styling και την οργάνωση ανέλαβε η wedding planner του swarovski with wedding strass Ιρένε Σταυριανού, δίνοντας στο γάμο έναν αριστοκρατικό και λαμπερό τόνο.

Ο πρώτος μας γάμος για το 2017. Μακάρι και οι επόμενοι να είναι τόσο όμορφοι. Μανώλη και Αναστασία σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι, λαμπεροί και ερωτευμένοι όσο την ημέρα εκείνη.

 

Συντελεστές

Διακόσμηση: Crystal stones – Ιρένε Σταυριανού

Μπομπονιέρες: Crystal stones

DJ :Ns-sound Nikiforos Spinos

Γλυκά: Da Vinci

Ανθοστολισμός: Anemoni Patras Flowershop

Δεξίωση: Porto Rio Hotel Patras Greece

Νυφικό: the bridal gallery

Κόμμωση: Manwlis Xenos

Μακιγιάζ: Bibi Alexopoulou

Φωτογραφίες: Ολίβια Ανθοπούλου

Αφηστε το σχόλιό σας..