Ο γάμος της Ευγενίας και του Θάνου μαζί με τη βάπτιση της πανέμορφης κορούλας τους έγινε την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου. Το καλοκαίρι μας φύλαγε την καλύτερη έκπληξη του για το τέλος.
Ήταν απο αυτούς τους γάμους που κάθε φωτογράφος θα ήθελε να απαθανατίσει… Ο γάμος ήταν πρωινός και έτσι είχαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε στις εικόνες μας όλα τα όμορφα χρώματα της ημέρας. Και τα συγκεκριμένα χρώματα ήταν τόσο όμορφα…

Ο γάμος τους έγινε στο κτήμα Μερκούρη, ένα παλιό, μεγάλο αγρόκτημα με ιστορία πολλών ετών.Ένα μέρος ονειρεμένο που θυμίζει κατι απο Βόρεια Ιταλία. Ένα μέρος που το ζευγάρι είναι άμεσα συνδεδεμένο μιας και η οικογένεια της Ευγενίας έχει την εξοχική της κατοικία μέσα στο κτήμα.

Ο γάμος και η βάπτιση έγινε στο εκκλησάκι του κτήματος ενώ ακολούθησε η δεξίωση κάτω απο τις υπεραιωνόβιες κουκουναριές. Τη δεξίωση διαδέχτηκε ένα μεγάλο πάρτυ. Πολλοι φίλοι, πολλά κοκτέιλ, ασταματητα γέλια και φυσικα… πολύς χορός!!!
Θάνο και Ευγενία να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι, λαμπεροι, αγαπημένοι και ερωτευμένοι όσο εκείνη την Κυριακή! Και φυσικά να χαίρεστε την υπέροχη κόρη σας.

 

Συντελεστές
Γάμος και Δεξίωση: Κτήμα Μερκούρη

Φαγητό: Φάκαλος

Διακόσμηση: Άννα Μαρία και Χαρά Καραβαγγέλη

Κρασί: Κτήμα Ορφανού

Νυφικό: Τσίγκας και Κόλλιας

Χτένισμα: Ολγα Παπαϊωάννου-The Parlor

Βάψιμο: Μαρία Μοσχοπουλου

Φωτογράφηση: Ολίβια Ανθοπούλου

Δεύτερη Φωτογράφος: Γιώτα Λοτσάρη

Αφηστε το σχόλιό σας..