Ο γάμος του Θανάση και της Σίσσυ απλά, μας μάγεψε… Με το ζευγάρι γνωριστήκαμε ένα χρόνο πριν το γάμο τους. Απο την αρχή μας κέρδισαν και μας έκαναν να ανυπομονούμε για την ημέρα που θα γιόρταζαν την αγάπη τους. Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που βάζουμε για τα ζευγάρια που μας επιλέγουν είναι να έχουμε δημιουργήσει μια καλή σχέση μέχρι τη μέρα του γάμου, ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη και οικειότητα- κάτι το οποίο θα μας διευκολύνει στο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και φυσικά θα κάνει και το ζευγάρι να νιώθει ασφάλεια.Ο Θανάσης και η Σίσσυ παντρεύτηκαν το πρώτο Σάββατο του περασμένου Φθινοπώρου στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία και η δεξίωση έγινε στο Boa Vista. Για τη διακόσμηση του γάμου τους επέλεξαν το διαχρονικό και τόσο chic λευκό χρώμα. Όλα πολύ προσεγμένα, ιδιαίτερα, απλά χωρίς υπερβολές-τόσο όσο χρειάζεται. Το κομψό νυφικό της Σίσσυ, το ανάλαφρο χτένισμά της και το φυσικό μακιγιάζ της την έκαναν πιο όμορφη από ποτέ…

Η ηρεμία του ζευγαριού, η καλοσύνη τους, η ευτυχία που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και η αγάπη τους για τη φωτογραφία μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε πολύ όμορφες εικόνες.

Θανάση και Σίσσυ σας ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέξατε να είμαστε δίπλα σας τη μέρα αυτή… Έχετε κερδίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεξίωση: Boa Vista

Νυφικό: Ελένη Μιχοπούλου

Νυφικό χτένισμα: Γεωργία Χρόνη

Νυφικό μακιγιάζ: Ρόζα Τσιμεράκη

Παπούτσια: Thomas shoes

Διακόσμηση και ανθοστολισμός: Tzo’s ideas

Αφηστε το σχόλιό σας..